1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Have you checked if your business appears in our directory? Add your basic information for FREE!

Click Here to know more!!

If you would like links to source leads, upgrade from £12.50 a month!

Click Here to subscribe!
Dismiss Notice

Hi Guest!

Our website stays online because of the support of our advertisers. A huge part of them are from banner ads that appear on our site. While some of them seems to be intrusive for some, these ads are needed to keep our community running and continue providing free membership service for buyers.

In light to this, we request that you disable ad blocking programs or add our website to your ad blocker's whitelist. This keeps us from offering our basic membership to everyone for free and help with maintenance costs of our website.

If you have already disabled ad blocking programs or added us into the whitelist, please ignore this message, this message will disappear in a few seconds!

How do I import images in photoshop CS2?

Discussion in 'E-Commerce and Online Selling' started by vamos124, Mar 31, 2010.

  1. vamos124

    vamos124

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    53
    Hi I did not know where to post this topic so chose what seemed to be the most relevant. Okay my question is how do I import images in Photoshop CS2? e.g. If I have a picture of my item on one canvas, how can I import other images onto that canvas, e.g. a royal mail logo or free shipping. When I click File>Import there are 2 options which are completely irrelevant.

    Also, how to I resize an image? Say I have 5 images on one canvas, how can I resize one of them? I know how to resize if their is only 1, but if I used that with 5 they would all get resized.

    I am a complete noob to photoshop (as you can probably tell)

    Thanks
  2. sjwtrade

    sjwtrade

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    2,517
    You can insert another image by clicking file>place
    To resize you must select the appropriate layer then select free transform.
    Im using CS3 but im guessing CS2 wont be much different.

    Stu
  3. JNDesignSolutions

    JNDesignSolutions

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    962
    I use CS2.

    To import an image onto a canvas I do it the old fashioned way, File>Open>(the picture)>CTRL A then drag it onto the main canvas.

    To resize select the layer then hit CTRL-T to activate Free Transform then just resize it.
  4. Andy777

    Andy777

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    23,457
    This is how I do it as well in CS4 :)
  5. vamos124

    vamos124

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    53
    Thanks alot everyone
Back to top

Share This Page