1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Have you checked if your business appears in our directory? Add your basic information for FREE!

Click Here to know more!!

If you would like links to source leads, upgrade from £12.50 a month!

Click Here to subscribe!
Dismiss Notice

Hi Guest!

Our website stays online because of the support of our advertisers. A huge part of them are from banner ads that appear on our site. While some of them seems to be intrusive for some, these ads are needed to keep our community running and continue providing free membership service for buyers.

In light to this, we request that you disable ad blocking programs or add our website to your ad blocker's whitelist. This keeps us from offering our basic membership to everyone for free and help with maintenance costs of our website.

If you have already disabled ad blocking programs or added us into the whitelist, please ignore this message, this message will disappear in a few seconds!

Uber slow forum?

Discussion in 'Forum Support & Feedback' started by Volantary, Dec 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Volantary

    Volantary

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,015
    Are we having server issues? On various platforms and internet connections the forum is taking an age to respond, sometimes timing out altogether!
  2. andrew page

    andrew page

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    644
    seems fine for me try doing a tracert
  3. Bizi

    Bizi

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    1,967
    i think people including server admin went for shopping
  4. liamhawes

    liamhawes

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,103
    Mine is pretty fast as normal..
  5. andrew page

    andrew page

    Joined:
    Jul 23, 2012
    Messages:
    644
    mayan prophecy kicking in?
    Bizi and liamhawes like this.
  6. liamhawes

    liamhawes

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,103
    This is how it begins!
  7. Bizi

    Bizi

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    1,967
    how many ends have u seen lol but glad u still hoping for it, hope u get 1000 posts before it ends :p
  8. toysandgifts

    toysandgifts Banned Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    2,451
    Gets a bit slow sometimes.
  9. Bizi

    Bizi

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    1,967
    i like ur Display picture :D must be a very expensive photoshoot using Xray camera :D
  10. liamhawes

    liamhawes

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,103
    Oh yeah loads... Gotta get my 1000th post and 250th like haven't I!
  11. toysandgifts

    toysandgifts Banned Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    2,451
    That teddy Avatar always makes me smile
  12. Volantary

    Volantary

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,015
    It's been consistently slow for the past 4 or 5 days :(
  13. successjourney

    successjourney

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    4,176
    How odd?!

    No problem here.
  14. Gary

    Gary

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    16,364
    No problem here either
  15. Volantary

    Volantary

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,015
    So, after some fiddling I've found it only happens when I'm logged in! When I browse the forum as a guest it's nice and snappy like normal. What's wrong with my account :'(
  16. toysandgifts

    toysandgifts Banned Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    2,451
    The fIrst sign. You'll vanish just like Michael
  17. heelsy

    heelsy

    Joined:
    Dec 20, 2012
    Messages:
    14
    No problems here.
  18. Volantary

    Volantary

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,015
    I just wanna use the forum :( I feel out of touch having hardly posted
  19. AntiHeroUK

    AntiHeroUK

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    338
    No problems here Alex. What browser are you having the issues in?
  20. Volantary

    Volantary

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,015
    It's every browser on every device I own, only when I'm signed in, including through tapatalk. When I'm browsing as a guest it's absolutely fine. My guess is something has gone screwy in the database with my account and it's taking forever to retrieve my information. I'd register another account so I can post but that's against the rules afaik :(
Thread Status:
Not open for further replies.
Back to top

Share This Page