1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Have you checked if your business appears in our directory? Add your basic information for FREE!

Click Here to know more!!

If you would like links to source leads, upgrade from £12.50 a month!

Click Here to subscribe!
Dismiss Notice

Hi Guest!

Our website stays online because of the support of our advertisers. A huge part of them are from banner ads that appear on our site. While some of them seems to be intrusive for some, these ads are needed to keep our community running and continue providing free membership service for buyers.

In light to this, we request that you disable ad blocking programs or add our website to your ad blocker's whitelist. This keeps us from offering our basic membership to everyone for free and help with maintenance costs of our website.

If you have already disabled ad blocking programs or added us into the whitelist, please ignore this message, this message will disappear in a few seconds!

We've migrated: bugs/feedback discussion

Discussion in 'Forum Support & Feedback' started by Anthony, Dec 11, 2011.

  1. consultant

    consultant

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    847
    Anthony,

    I have been playing around a little and do not think it is my browser. This is supported by Kashflow moving their forums (you've started a trend) and the browser working fine there!

    Strange.
  2. Anthony

    Anthony

    Joined:
    Oct 17, 2004
    Messages:
    17,274
    Martin, we have not customised the alerts feature. It may well be a little patchy, this is only version 1.1 of the software and that makes it extremely new. I really can't explain why you wouldn't receive alerts, it might be because the thread is older and occurred before we migrated (we've seen some inconsistencies there), or it could be to do with how your alert preferences are configured. I'm sorry I can't be any more definitive than that, but I wouldn't know where else to troubleshoot this. This software is evolving all the time and we're already a version behind meaning an upgrade is due soon. If you can give me some live examples with screenshots I could look at this further.
    If you re-read Martin's post, what you are describing is not the same thing. Check to see you are not 'watching' (i.e. subscribed) to the thread.
    I'll pass the message on. Thanks
  3. planner

    planner

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    6,792
    Anthony I only reported it because you wanted to know about bugs etc. I won't lose any sleep over it lol.:)
  4. consultant

    consultant

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    847
    Looks like the FF issue was my side.

    I installed Waterfox, which is the 64bit version and no change.

    Then I delete FF and WF, including bookmarks etc and cleaned the registry. Reloaded WF and all is now OK.

    Apologies for false alarm!
  5. Anthony

    Anthony

    Joined:
    Oct 17, 2004
    Messages:
    17,274
    Phew! So all the previous problems you reported are now resolved?
  6. consultant

    consultant

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    847
    1-3 yes
    4 - feature not available
    5 - no, but I am not losing sleep over it!
  7. Dan

    Dan

    Joined:
    Oct 25, 2011
    Messages:
    464
    I noticed iTrader feature is no more some time ago, but thought I'd ask here if it was coming back or not, as I saw a post with a user asking for feedback on the TWF supplier.
  8. Jed

    Jed

    Joined:
    Feb 16, 2009
    Messages:
    8,880
    After my current involvement with a fraud case from an advertiser here on TWF I think it is quite essential to have some sort of feedback system in place unless there currently is and I just cant find it. As it stands, I'm struggling to tell which advertisers are well established ones with a good selling history or not.
Back to top

Share This Page